Marabu Acryl Color

Akrylmaling

Marabu Acryl Color

Fyldig vannbasert akrylmaling med et godt utviklet fargespekter. Silkematte farger supplert med ytterligere nyanser i skinnende metallisk og glitrende glitter. Fargene kan blandes, fortynnes med vann, tørker raskt, er lysekte og tørker vannfast. Påføres med blant annet pensel, malerulle og svamp. Brukes på lerret, papir, tre og andre sugende underlag.

 

SETT

PENSLER OG MALEVERKTØY

Acryl blokker og maleplater

AKRYLBLOKK

Hvitt papir til akrylmaling. 100% cellulose, 350 g/m, syrefritt, lysekte og holdbart. Limt på 4 sider. 10 ark. Passer til alle teknikker med akryl, gouache og hobbymaling.

MALEPLATE

Solid maleplate dekket med 280 g/m bomullslerret. Grunnet med tre lag hvit gesso. Passer til akryl, olje og gouache/tempera.

POURING FLUID

Pouring Fluid er et vannbasert og flytende akrylmedie. Perfekt til alle pouring teknikker. Bland med Marabu akrylmaling og mediet får malingene til å flyte utover uten at den mister dybden eller fargeintensiteten. Det kan også påføres rent, for eksempel som en finish, etter at kunstverkene du har laget har tørket. Pouring Fluid tørker vannfast, blir gjennomsiktig, og avhengig av blandeforholdt, med en silkematt til blank overflate.

 

Acryl Paste og Gel

PASTE

Fyldig akrylpasta i matt hvit og i elegante metallisk effektfarger. Fine Sand kan blant annet brukes til sand og snø-effekter. Oppnå et luftige og tykke lag med Fine Sand Soft. Passer til relief effekt med sjablong og mixed media collage. Den hvite pastaen kan blandes med opp til 20% akrylfarge eller males over etter at den er tørket.

Gel

Fyldig, vannbasert, klar akrylgele.

Acryl Gesso og Collage Glue

GESSo

Dekkende vannbasert akrylgesso som leveres i sort eller hvit. Marabu Gesso gir en lett og glatt base med god gripeevne for din maling og andre medier. Den kan tynnes med vann eller blandes med akrylmaling.

Collage

Transparent tykk vannbasert lim med veldig bra gripeevne. Ideell for papir, foto, stoff og decoupage i tillegg til at det fungerer som en lakk for dine mixed media-prosjekt.

Acryl Mousse

Myk vannbasert akrylpasta som er er luftig og kalkaktig i konsistensen, og påføres med malerkniv eller pensel. Den er ideell for sjablong, og kan brukes på lerret tre, MDF, papir, metal og andre overflater.

Publisert i: