Aktuelt

Greenspot Ready Mix

Hobbymaling med svanemerket

Greenspot Ready MIX er den første hobbymalingen som er sertifisert med Svanemerket, som er det offisielle miljømerket i Norden. Merkingen gjør det enkelt for forbrukere å velge de mest miljøvennlige produktene.

 

Svanemerket stiller strenge miljøkrav til alle relevante faser av produksjonsprosessen, og til kjemikaliebruk i produktet – alt til fordel for arbeidsmiljø og helse. Når du velger et produkt som bærer Svanemerket vil du bidra til å redusere miljøpåvirkning. Samtidig kan du være sikker at det er blant de mest miljøvennlige produktene – uten at det går ut over kvaliteten.

Greenspot Ready MIX er en miljøvennlig, matt, vannbasert tempera maling med utmerket dekkevne. Malingen er spesielt egnet til papir, men kan også brukes på andre absorberende materialer som papp og tre. Den tørker raskt og er lett å jobbe med, både for barn og voksne. Leveres i 500 ml flasker med praktisk doseringslokk. Greenspot Ready MIX er tilgjengelig i 12 blandbare farger.

greenspot_ready_mix

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern