Aktuelt

Fabriano Artistico 3+1

Kampanje på løse akvarellark av beste kvalitet

Kampanje på akvarellpapir i beste kvalitet

Vi tilbyr nå en kampanje på akvarellpapir for den kvalietetsbevisste akvarellkunstneren! Tilbudet gjelder pakker, 3+1, med løse Artistico Traditional White (TW) og Extra Whit eakvarellark i 100% bomull fra Fabriano. Arkene er 56×76 cm og kommer med fire ulike strukturer, glatt (HP), SP, medium (CP) og ru (R). Betal for tre ark og få det fjerde arket gratis. Spør etter kampanjen der du kjøper kunstnermateriell.

 

Fabriano Artistico er akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet til profesjonelle kunstnere og de mest krevende amatører. Syrefritt og klorfritt papir av 100% bomull med fremragende lysekthet. PH 7,5. Aldersbestandig papir som ikke gulner. Beholder samme sugeevne og egenskaper selv om det skrapes. Naturlig, tradisjonelt hvitt papir uten optisk bleking.Papiret har to naturlige kanter og vannmerket ”Fabriano Artistico”. Det er 3 ulike pakker hvor forskjellen er struktur og overflate på papiret.

Fabriano Artistico - 56x76cm

Fabriano Artistico Traditional White

Akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet til profesjonelle kunstnere og krevende amatører. Syrefritt og klorfritt papir av 100% bomull med fremragende lysekthet. PH 7,5. Aldersbestandig papir som ikke gulner. Beholder samme sugeevne og egenskaper selv om det skrapes. Naturlig, tradisjonelt hvitt papir uten optisk bleking. Brukes til maling med både akvarell, tusj, akryl og tempera. Også til tegning med pastell, grafitt, kritt og kull. Utmerket som trykkpapir.

Artistico Traditional White - Hot pressed

fabriano_artstico_traditional_white_hot_pressed

Artistico Traditional White - Cold Pressed

fabriano_artistico_traditional_white_cold_pressed

Artistico Traditional White - Rough

fabriano_artstico_traditional_white_rough

Fabriano Artistico Extra White

Akvarellpapir i beste kunstnerkvalitet til profesjonelle kunstnere og krevende amatører. Syrefritt og klorfritt papir av 100% bomull med fremragende lysekthet. PH 7,5. Aldersbestandig hvitt papir uten optisk bleking. Beholder samme sugeevne og egenskaper selv om det skrapes. Brukes til maling med både akvarell, tusj, akryl og tempera. Også til tegning med pastell, grafitt, kritt og kull. Utmerket som trykkpapir.

Artistico Extra White - Hot pressed

Artistico Extra White - Cold pressed

Artistico Extra White - Rough

Publisert i:

Dersom du er registrert kunde og mangler passord kan du få dette ved å gå hit: https://www.globalhobby.no/min-konto/glemt-passord/ Fjern