Aktuelt

Copic Kurs

Copic har utviklet et eget kursprogram som heter ECCP

ECCP

ECCP står for «European Copic Colouring Program» og ble startet i 2012 av en gruppe europeiske Copic-instruktører. Regionale Copic-instruktør underviser nå over hele Europa, Midt-Østen og Israel. Høsten 2016 ble det tatt i bruk et nytt oppdatert kursopplegg som har fått god respons. Kursprogrammet består av 4 kurs: Copic Colouring 1, Copic Colouring 2, Copic Colouring 3 og Copic Colouring 4. Hvert kurs dekker ulike teknikker, og kurset varer i tre timer. Deltakerne bruker sine egne tusjer, men får utdelt teknikk og praksis-ark. Etter å ha deltatt på alle 4 kursene kan man registrere seg for Sertifiseringskurs i European Copic Colouring Master.

ECCP 1

Beregnet for alle som ønsker å lære om Copic-produkter og grunnleggende fargeleggingsteknikk:

 1. Hva er Copic Markers, og hvilke papir og blekk bør man bruke?
 2. Basis fargeleggingsteknikk
 3. Fargelegging av ansikt
 4. Fargelegging av hår
 5. Fargelegging av hel figur

ECCP 2

Beregnet for alle som har lyst å gå videre med sine Copics:

 1. Skyggelegging og cast shadows
 2. Fargelegging av ulike typer hår (teknikker for hår)
 3. Lage forskjellige bakgrunner med Copics

ECCP 3

Beregnet for mer erfarne Copic brukere, sertifiserte Copic designere, og tidligere deltakere av ECCP 1 og ECCP 2 som ønsker å arbeide med konkrete teknikker:

 1. Fjær-teknikk, blending
 2. Fargelegging av folder i ulike typer klær
 3. Fargelegging av pels (prikketeknikk)

ECCP 4

Beregnet for erfarne Copic brukere, sertifiserte Copic designere og tidligere deltakere av ECCP 1, ECCP 2 og ECCP 3 som ønsker å arbeide videre med konkrete teknikker:

 1. Fargelegge svart
 2. Fargelegge hvitt
 3. Fargevask- teknikk
 4. No-lines-teknikk

European Copic Coloring Master

Etter å ha gjennomført 1, 2, 3 og 4 i ECCP programmet, kan du registrere deg for sertiefiserings-kurs. Her kan du videreutvikle kunnskapen din om Copic og etter en vurdering av ferdighetene dine, kan du bli sertifisert som European Copic Coloring Master.

SERTIFISERINGEN FOREGÅR SLIK:
 1. Du har gjennomført ECCP 1, 2, 3 og 4
 2. Du har gjennomført hjemmeoppgavene du får når du registrerer deg for sertifiserings-kurset. Dette arbeidet vil være en del av vurderingen.
 3. Du har gjennomført sertifiseringskuret som består av: Den første timen kan du stille spørsmål om fargelegging, teknikker etc. De neste to timene vil det være en skriftlig eksamen hvor du fargelegger gitte motiver ved hjelp av visse teknikker.              .
 4. Det samlede arbeidet ditt (hjemmeoppgavene og oppgavene fra kurset) vurderes av kursets instruktør og 2 uavhengige instruktører.
 5. Resultatet gjøres kjent for deg så snart som mulig. Ved bestått vil sertifikatet bli sendt til deg.
 6. Er resultatet negativt vil instruktøren gi deg råd om hvordan du kan forbedre deg, og du har mulighet  til en ny vurdering av ditt nye arbeid.

DE NORSKE COPIC-INSTRUKTØRENE

Elizabeth Elton

Jeg er i 40 åra, gift og har en datter på 10 år pluss to voksne bonusbarn. Jeg bor og jobber rett utenfor Oslo. Jeg har hatt papirhobby som hovedinteresse i ca 10 år, men det var først i 2011 at jeg oppdaget Copic tusjene. Fra da av har jeg vært helfrelst fargelegger og kortlager. Jeg kan ikke tenke meg noen bedre avkobling enn å la tiden fly mens jeg fargelegger et motiv! Jeg har vært med i mange designteam opp igjennom årene, og synes det er morsomt å bli inspirert av og inspirere andre, blant annet på Copic Marker Norge. Jeg ble sertifisert Copic-instruktør i oktober 2016 og liker veldig godt å holde kurs både i Copics og kortlaging. Du finner meg som fast kursholder hos Bikuben.

Blogg: Cardville cards by Elizabeth: http://scrappelizabeth.blogspot.no
Instagram: Instagram@Cardville
Facebook: https://www.facebook.com/cardville.cardsbyelizabeth

 

ElizabethElton

Kjersti Volla

Jeg er en 68-modell som bor like utenfor Hamar med samboer. Jeg jobber fulltid som førskolelærer i barnehage, og koser meg veldig med det. Hvert ledige minutt (nesten) bruker jeg på min store lidenskap som er å fargelegge motiver og å lage kort Jeg bruker alltid Copics når jeg fargelegger motiver, er sertifisert Copic Instrtuktør og holder ECCP-kurs, fargeleggingskurs og Copic Workshops på fritiden.

Blogg; http://kjerstis-side.blogspot.no/
Instagram: instagram@kjersti.v
Facebook:

12002856_10203833101302501_3075466657783143986_n

Siv Ella Andersen

Jeg er en nordlending som har vært bosatt i Oslo i 40 år. Jeg er gift, har barn og to fantastisk herlige barnebarn! Har alltid puslet med noe kreativt, det eneste jeg ikke har prøvd meg på er nok oljemaling og porselensmaling. For ca 8 år siden fikk jeg min første Copic i hånda, og jeg var solgt! Å fargelegge med Copic er total avslapping for meg, leke med farger, teste nye teknikker, prøve ut ideer – ja – jeg er bitt av basillen. For snart 6 år siden ble jeg utdannet Copic Instruktør. Siden har jeg holdt mange kurs rundt om i Norge og vært heldig å få møte masse herlige mennesker!

Blogg: www.livingwithmarkers.blogspot.no
Instagram: instagram@siv.
Facebook:

Se Copic Marker Norge på blogg, facebook og Instagram:

https://www.facebook.com/copicmarkernorge/
http://copicmarkernorge.blogspot.no/
http://copicmarkernorge.blogspot.no/

 

Siv

Publisert i: