Adventstiden er her snart

22.10.2016
Publisert i: , , ,

Julen nærmer seg, og et par uker går vi inn i adventstiden. Her hjemme betyr advent mange levende lys, og et par tre adventslysvarianter. I år er det disse som er laget. Noen veldig enkle, og andre som krever litt mer. Felles for alle er bruk av Rub-ons.

img_0667-001

Det enkle er ofte det beste … her er 4 kubbelys fått Rub-ons festet på.

img_0681

Disse 4 glassene har stått lenge innerst i et skap, men fikk nå nytt liv ved hjelp av Rub-ons. På forsiden er det et adventsvers, mens på baksiden er det en engel og noen hjerter.

lysglass img_0690

En slik lysestake har jeg ønsket meg lenge, og nå er den endelig min! Siden jeg ikke er helt sikker på om dette blir en ren adventsstake eller ikke, valgte jeg å ikke gni på Rub-ons på selve glassveggene. Ett adventsvers ble gnikket på hvert sitt plastark (som har samme mål som sideveggene). Så ble plastarkene satt inn, og fylte på med klementiner. Når julen er over kan jeg ta ut plastarkene og eventuelt bruke denne ellers i året også.

kubbelys

I stedenfor å ha 4 lys som skal tennes på utover adventstiden, har jeg her laget en variant der en brenner litt og litt hver søndag på samme kubbelys.

-Mona-

 

Produkter:

Relaterte innlegg: