3D-liner på russebuksa

17.03.2015
Publisert i:

Yngste ungen ga mora si fritt spillerom på russebuksa. Det resulterte i nagler, tusj, strykemerker, 3D-linere og mye bling-bling. Etter å ha brukt kjedelig mye tid på å få på alle strykemerkene, ga vi oss i kast med det morsomste, nemlig 3D-lineren. Denne malingen kan du tegne og skrive med, og den blir liggende som en opphøyd strek, nesten litt gummiaktig. Vi «jukset» og brukte en sjablong, og her kan du se hvordan vi gjorde det.

Vi la på sjablongen så den dekket fra midt på leggen og opp hele siden til lommen. Så tegnet vi av sjablongen med en kulepenn.

Så tegnet vi over alle kulepennstrekene med 3D-lineren. Disse tubene har skrivetupp, så det er bare å klemme ut passende mengde etterhvert. Startet øverst så vi ikke skulle komme borti mønsteret etterhvert som vi tegnet.

Vi lot lineren tørke til dagen etter.

Uffet oss litt over at lappen med størrelse sitter synlig.

Og fant ut at svart ble litt kjedelig på den røde buksa, tok av alt, og la på hvit liner istedet. 🙂

Marabu 3D-linere finnes i mange farger, har en tynn skrivetupp, og er ganske drøy i bruk. Det går an å skrive på frihånd, eller risse opp med en lys fargeblyant først. Tegn blomster, skriv sitater og morsomheter, eller lag mønstre og kanter på lommer og merker. Merkene vil være vaskbare på 40 grader hvis de fikseres med et strykejern på baksiden. Kan brukes på alle andre materialer også, for eksempel på vinduene i russebilen, skoene eller bremmen på russelua.

Sissel 🙂

Produkter: